logo UE
sigla_guv_coroana_albastru
logo IS-2014-2020

StartUp-uri înființate prin proiect

ACTIVE KINDER SPOT S.R.L.

Ce reprezintă Kids.ro?

Kids.ro, dezvoltat de ACTIVE KINDER SPOT SRL, reprezintă un proiect ambițios ce îmbină activități recreative, distractive și totodată educative, destinate elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceu.

Am dezvoltat în Cluj-Napoca un spațiu de joacă ca un univers în miniatură pentru tot ce înseamnă activități recreative și distractive – creând o lume dedicată celor mici și mai mari, copii și tineri. Vino și vizitează-ne pe str. I. C. Brătianu, nr. 27, în centrul orașului Cluj-Napoca! Un loc sigur și primitor pentru orice copil, cu metode de învățare interactive și participative.  

De asemenea, organizăm o serie largă de cursuri de limbi străine, ateliere de conversație, tabere de zi și tabere cu cazare – în special pentru copii între 8 și 14 ani, în regiunile Cluj, București, TImișoara, Iași, Arad și la munte.

Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea activităților educaționale pe care le desfășurăm?
Echipa Kids.ro are o experiență cumulată de 14+ ani în domeniul organizării de evenimente și al proiectelor recreative și educaționale, atât pentru copii cât și tineri. Activitatea membrilor echipei a pornit în cadrul unor organizații studențești, la inițiativa unor tineri cu spirit antreprenorial, ce au lansat inițiativa Kids.ro în anul 2022.

De asemenea, echipa extinsă de traineri, profesori și lucrători de tineret, care facilitează toate programele și activitățile noastre, au o vastă experiență în lucrul cu tinerii și în programe didactice și distractive pentru copii – aceștia vor asigura o experiență memorabilă pentru fiecare copil participant la activitățile organizate!

Înființată de: Dana Ioana FRÎNGHIU

Punct Lucru: Cluj-Napoca, str. I. C. Brătianu, nr. 27, jud. Cluj

E-mail: contact@kids.ro

Telefon: 0772 273 998

Facebook: www.facebook.com/kidsfb/

Instagram: www.instagram.com/_kids_ro/

API HONEY JARS COMM S.R.L.

Activitatea desfășurată de întreprinderea API HONEY JARS COMM S.R.L. constă în fabricarea altor produse alimentare și procesarea și ambalarea mierii de albine. Gama noastră de produse este susţinută de calitatea superioară a acestora şi ȋncurajează la un stil de viaţă sănătos. 

Firma API HONEY JARS COMM S.R.L. vă pune la dispoziţie următoarele produse:

 • miere polifloră comercializată la borcan/plic/caserolă
 • miere de salcȃm comercializată la borcan/plic/caserolă
 • miere de zmeură comercializată la borcan/plic/caserolă
 • miere de castan comercializată la borcan/plic/caserolă
 • miere de mană comercializată la borcan/plic/caserolă
 • miere de tei comercializată la borcan/plic/caserolă
 • miere de rapiţă comercializată la borcan/plic/caserolă
 • miere de floarea soarelui comercializată la borcan/plic/caserolă
 • cremă de miere comercializată la borcan/plic/caserolă
 • alte produse alimentare (miere artificială și caramel etc)

Scopul companiei este satisfacerea solicitărilor clienților prompt și la nivel calitativ maxim. Societatea dorește să își dezvolte activitatea, bazându-se pe valori precum: profesionalismul, responsabilitatea, onestitatea și respectul, clientul fiind poziționat în centrul intereselor firmei.

Înființată de: Alexandru DOMOCOS

Adresa: Str. Stadionului nr. 1C, 415200, Beiuş, BIHOR

Telefon Mobil: 0773794357

E-mail: alex.domocos@meleagdulce.ro

BUGGY RIDE S.R.L.

Asistăm în această perioadă la un adevărat ”boom” în domeniul turismului și agrementului bazat pe activități sportive. Calitatea vieții și sănătatea prin mișcare au devenit priorități pentru întreaga populație a planetei, turistul se dedică sportului pentru a se relaxa, fapt care-i ameliorează condiția fizică și psihică. 

Călătoria cu un echipament de agrement este fundamental diferită față de cea cu autoturismul sau cu avionul, scopul principal nefiind acela de a ajunge la destinație, ci de „a trăi drumul”. 

Ideea din spatele afacerii este de a ajuta clientul să descopere și să exploreze zone noi cu ajutorul unui echipament de agrement tip buggy și bicicleta, beneficiind de asistență, trasee detaliate cu menționarea obiectivelor turistice din zonă.

Ne-am propus să achiziționăm un echipament de agrement tip buggy pe care să-l închiriem, ceea ce am și realizat. Echipamentul nostru de agrement este achiziționat și vă așteaptă pentru a descoperi frumusețea parcurgerii unui traseu în natură și a vă relaxa. 

Înființată de: Cristian POPA

Sediul social: Alba Iulia, str. N. Titulescu nr.10 B, bl.Columna, sc.B, etaj 1, ap.3

Telefon mobil: 0757575105 – Cristi

CABANA RUSTIC SÂNCEL S.R.L.

Cabana Rustic Sâncel este o cabană din lemn semirotund care se află în județul Alba, localitatea Sâncel și care oferă cazare cu WiFi gratuit și balcon, precum și o curte spațioasă pentru organizări de evenimente recreative în aer liber. 

Această casă de vacanță cu vedere la pădure are o capacitate de 12 persoane. Aceasta oferă la etaj 4 dormitoare, două dintre ele cu un balcon spațios cu vedere la pădure și o baie cu duș. 

Parterul este format dintr-un living foarte generos, baie cu duș, bucătărie cu toate utilitățile necesare (mașină de spălat vase, mașină de rufe, cuptor și plită electrică, frigider și chiuvetă, espressor de cafea, etc). 

Oaspeții au la dispoziție o curte spațioasă, cu o zonă de relaxare, respectiv o baltă pentru pescuit, balansoare, zonă de grătar, ciubăr încălzit, etc). Pe lângă toate acestea, având în vedere că ne aflăm în apropiere de pădure, oaspeții se pot bucura de drumeții în natură, explorând frumusețile acesteia. 

Cine dorește să scape de aglomerația din orașe, trafic, poluare vă invităm să descoperiți frumusețea naturii, mirosul lemnului, iar în funcție de sezon/disponibilitate, pentru o rezervare de minim 2 nopți, vă oferim un platou cu aperitive tradiționale, fructe/legume din recolta proprie și un pahar de vin din partea casei!

Înființată de: Giorgiana BULUCZ (FRĂȚILĂ)

Punct de lucru: județ Alba, localitate Sâncel, strada Avram Iancu FN

Telefon mobil: 0761627262

Pagină Facebook: https://www.facebook.com/cabanarusticsancel 

Email: fratilagiorgi67@gmail.com

CAROLINA CENTER S.R.L.

Vino să descoperi Hotelul Carolina Heritage, o bijuterie proaspăt inaugurată în inima cetății Alba Carolina!

Hotel Carolina Heritage se află chiar în miezul istoriei, aproape de toate obiectivele turistice importante. Din camerele hotelului poți admira clădirile istorice din jur, precum Catedrala Romano Catolică Sfântul Mihail și simți că timpul curge în sens invers, iar istoria ți se desfășoară în fața ochilor.

Construit într-un stil modern, cu inserții decorative vintage și cu mult preț pus pe păstrarea elementelor istorice de arhitectură, hotelul respiră eleganță, îndeamnă la clipe de răgaz și precum experiențe atemporale.

Cei care îi trec pragul simt energia bună a locului, încă de la primii pași, în interiorul căptușit cu obiecte care amintesc de moștenirea româno-ungaro-austriacă. Moștenire care se reflectă, de altfel, minuțios, și în meniul restaurantului hotelului. Astfel, aici vei avea nu doar o experiență vizuală și estetică, dar și una culinară de calitate, atent curatoriată.

Iar pentru ca experiența senzorială să fie una completă, hotelul pune la dispoziția turiștilor o cramă de 60 de locuri, un spa cu jacuzzi și o saună uscată. Pe terasa exterioară, unde ritmul vieții dintre zidurile cetății Alba Carolina ți se desfășoară sub priviri, poți savura în liniște o ceașcă de cafea sau de ceai, dis-de-dimineață, în miezul zilei sau la lăsarea serii. 

Înființată de: Andrea Amalia SZASZ

Adresa: Alba Iulia, str. Unirii nr. 11

Telefon receptie: 0724637188

CICCHETI APERITIVO S.R.L.

Afacerea CICCHETI APERITIVO SRL constă în aducerea pe piața din Romania a conceptului “Aperitivo Italian”, două ore înainte de prânz și două ore înainte de cina, în special după muncă, pentru a reaminti oamenilor că există viată și după muncă! Mai exact, Aperitivo este un model dinamic de bistro cu un flux mare de clienți. Activitatea se desfășoară în baza codului CAEN 5610- Restaurante. 

APERITIVO servește preparate și băuturi cu specific italian. Organizăm degustări de vinuri, cine gastronomice, masterclass pe diferite tipuri de strugure. 

Viziunea noastră este de a păstra un nivel ridicat al bunei dispoziții clienților noștri oferindu-le acestora posibilitatea ca, într-un cadru nou, să se elibereze de presiunea vieții cotidiene. 

Vă așteptăm în Centrul istoric al Clujului pentru o experiență gastronomică de excepție! 

Înființată de: Andreea Ioana BOZDOC

Adresă: Cluj Napoca, str. Emil Isac, nr. 5, Parter Partial si Subsol, jud. Cluj – 

Telefon contact: 0724188180 

Link-uri:

https://instagram.com/aperitivobacaro?igshid=YmMyMTA2M2Y=  

https://www.facebook.com/aperitivobacaro

DENTIMA RADIOLOGY S.R.L.

Dentima Radiology ofera servicii de radiologie si imagistica dentara la cele mai inalte standarde si cu pana la 90% mai putine radiatii in comparatie cu radiografiile conventionale in municipiul Oradea. Performanta aparaturii ne ajuta sa venim in sprijinul medicilor si pacientilor cu rezultate imagistice de cea mai buna calitate.

 

DENTIMA pune la dispozitie competente inalte in furnizarea de servicii personalizate in radiologia dentara digitala. Suntem pasionati de aceasta industrie si ne asiguram ca in tot ceea ce facem avem in minte pacientul si medicul dentist. Cunoastem nevoile deoarece am fost si de o parte si de cealalta a baricadei.

Înființată de:  Ambra BERTOLUTTI

Sediu Social: Mun. Oradea, str. Dunarea 11A, jud. Bihor

Punct de lucru: Mun Oradea, str. Lapusului, nr. 21, Sp. Com. 14A, jud. Bihor

Telefon: 0749 180 138

Email: dentima.radiology@yahoo.com

FIT RECOVERY 11 S.R.L .

Fit Recovery 11 S.R.L. ofera servicii de kinetoterapie, recuperare medicala, pregatirea corpului pentru effort, imbunatatirea starii de sanatate prin miscare.

Serviciile noastre nu se adreseaza doar doritorilor de relaxare, ci vom pune accentul pe derularea kinetoterapiei, care este la granita medicinii, acest tip de serviciu fiind de o importanta vitala pentru toti cei care sufera in urma unor afectiuni, interventii chirurgicale, accidente, epuizare fizica, antrenamentelor excesive (cantonamente sportivi), imperativ necesare pentru recuperarea si refacerea sanatatii.

In cadrul aplicatiei oferite de Fit Recovery 11 puteti vizualiza continut video cu programele noastre de recuperare si cu echipamentele din sala noastra localizata in Alba Iulia. Sesiunile de recuperare si refacere propuse de noi, pot reduce sau elimina durerea si procesul inflamator, ajutand corpul sa-si redobandeasca forta musculara.

Kinetoterapia imbunatateste mobilitatea, creste masa musculara, are rol in redobandirea echilibrului, creste rezistenta la efort, corecteaza postura si aliniamentul corpului, recupereaza forta musculaturii afectete, ajuta la recuperarea dupa un accident vascular cerebral sau un atac de cord. Putini oameni stiu ca poate trata si deficiente nutritionale, tulburari nervoase, imbunatateste abilitatile de invatare si reeducare respiratorie. Pe masură ce menţin acest program, practicanţii lui realizează că beneficiile obţinute sunt mai numeroase decat se aşteptau.

Înființată de: Bogdan BUCURICĂ

Alba Iulia, str. Tudor Vladimirescu nr. 63

Telefon: 0751 188 273

Email: contact@fitrecovery11.com

PROGRAMUL FIT RECOVERY 11

Luni-Vineri: 08:00 – 22:00

Sambata: 08:00 – 22:00

FOOD FUN DELIVERY S.R.L.

FoodFunDelivery.ro este o soluție on-line completă pentru restaurante și bistro-uri. Platforma se adresează celor ce doresc să implementeze sau să îmbunătățească serviciile de livrare sau preluare din locație. 

De ce ar trebui să ai și tu FoodFunDelivery.ro?

Iată câteva avantaje:

 • Acceptă comenzile  în timp real.
 • Clienții vor putea selecta dacă doresc să ridice comanda din restaurant. Adresa restaurantului va apărea și pe pagina de finalizare a comenzii.
 • Printează automat comenzile

FoodFunDelivery.ro îți propune un software ușor și simplu de imprimare a comenzii.

Înființată de: Andreea Maria POPA

Adresa: Str. Tudor Vladimirescu nr 50 A, Alba Iulia

Program: 10:00 AM — 10:00 PM

Livrăm oriunde în Alba Iulia

FULOP FINE CONSTRUCT S.R.L.

Fulop Fine Construct este o firmă de construcții specializată în proiectarea și construirea de clădiri și structuri, precum și în renovarea și modernizarea acestora. Aceasta oferă servicii complete de la proiectare și planificare până la execuția lucrărilor, asigurând astfel un nivel ridicat de calitate și eficiență în toate etapele proiectului. Firma este cunoscută pentru utilizarea materialelor de calitate superioară și pentru respectarea standardelor de siguranță și mediu înconjurător.

Serviciile noastre includ pe lângă lucrările propriu-zise de amenajări, suport tehnic pentru diversele probleme care apar în lucrările de amenajare, servicii de design și arhitectură, procurarea și consultanța în alegerea materialelor, transportul gratuit al materialelor necesare, pregătirea zonei de lucru, debarasarea molozului și gunoaielor rezultate, cât și curățarea spațiilor după execuția lucrărilor.

Tarifarea lucrărilor se face transparent, în funcție de metraj, pentru fiecare tip de lucrare în parte, conform devizelor de execuție, astfel încât să știi exact cât te costă lucrarea și ce servicii sunt incluse. Valoarea serviciilor se eșalonează pe tipuri de lucrări și termene de execuție. Preturile se negociază în funcție de tipul de lucrări, complexitatea acestora și termenele de execuție.

Înființată de: Răzvan FULOP

Sediu social: SAT MIHAI VITEAZU COM. MIHAI VITEAZU, STR. ARIEŞULUI, NR.4

Telefon: +40 753.347.932

Email: office@fine-construct.ro

LES CHOBEAUX THEATRE S.R.L.

 

Ideea conceptului de business ”Del Art”, dezvoltată de LES CHOBEAUX THEATRE S.R.L. are la bază pasiunea și experiența acumulate în  domeniul industriilor creative. Această inițiativă aduce teatrul mai aproape de cetățean prin intermediul unei trupe de teatru ambulant.

Angajații și colaboratorii LES CHOBEAUX THEATRE S.R.L. pun în scenă piese de teatru publice, la care are acces publicul larg, scenete de teatru privat în cadrul unor evenimente tematice private, ateliere de teatru destinate copiilor și organizează activități recreative și distractive.

Vă invităm să ne urmăriți pe pagina de Facebook, Instagram sau Youtube!

Înființată de: Mihai Andrei PLEȘA

Adresă: Cluj-Napoca, Romania

Telefon mobil: 0743 393 721

E-mail:  leschobeaux@gmail.com 

Instagram: https://www.instagram.com/leschobeaux 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076340582190 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCkECyIInwIPxhFE37mkGlmg

NEUROGYM RECOVERY S.R.L.

NEUROGYM RECOVERY – Centru specializat ȋn fizioterapie şi recuperare neuro-motorie, prin tehnici fundamentate ştiintific şi personalizate fiecărui pacient ȋn parte.

Fuzionȃnd vasta experienţă cu implicarea ȋn dezvoltarea ştiinţifica din domeniul recuperării, terapeuţii noştri se află ȋn slujba creşterii calităţii vieţii şi redobȃndirii autonomiei neuro-motorii, prin abordări şi tehnici moderne, creionate specific afecţiunilor pacientilor noştri.

Gama noastră de procedure terapeutice va fi concepută ȋn funcţie de complexitatea fiecărei afecţiuni motorii:

KINETOTERAPIE – plan kinetic individualizat, terapeuţii noştri fiind tot timpul actualizaţi cu informaţiile de ultima generaţie ȋn ceea ce priveşte tehnicile terapeutice

RECUPERAREA NEUROMOTORIE – ȋn cadrul centrului nostru se poate beneficia de recuperare neuromotorie prin tehnici avansate, cum ar fi Therasuit, realitate virtuală(VR), reeducarea mersului cu ajutorul dispozitivelor inovative. 

RECUPERARE SPORTIVĂ – ȋn cadrul centrului nostru poţi beneficia de pregătire fizică şi recupare ghidată de terapeuţi specializaţi pe această ramură.

EMS (Electrostimulare musculara) – sunt utilizate pe o scară largă ȋn domeniul recuperării şi dezvoltării performanţei. Electrostimularea musculară şi a sistemului nervos contribuie la: ȋmbunătăţirea mobilităţii, reducerea durerilor musculare, ȋntărirea musculaturii, ȋmbunătăţirea fluxului sangvin, scăderea ȋn greutate.

REEDUCARE POSTURALA – ȋn cadrul centrului de recuperare Neurogym Recovery poţi beneficia de o evaluare a posturii, urmată de un tratament individualizat pentru corectarea acesteia.

DRY NEEDLING – Reprezintă o metodă relativ recent implementată, deşi a fost concepută ȋn anii ’80, care ajuta la amelioararea durerilor de sorginte miofascială. Prin aceasta metodă, terapeutul inserează un ac special de dry needling pȃnă ȋn punctul de declanşare (trigger) pentru a-l stimula. Punctele trigger reprezintă zonele generatoare de durere. Această procedură diferă de acupunctura tradiţională asiatică, care funcţioneză pe principiile meridianelor. Tot ȋn cadrul centrului nostru beneficiaţi de electroacupunctura dry needling.

Înființată de: Zoltan KISS

Sediu social: Oradea, str. Tudor Vladimirescu nr. 29, ap. 11, jud. Bihor

Punct de lucru: Oradea, Bulevardul Dacia, nr. 55, bl AN48, jud. Bihor

Telefon: 0753819721 / 0747464605

Email: neurogymrecovery@yahoo.com 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087954923625

STAR MURES S.R.L.

Misiunea firmei Star Mureș este de a oferi clienților servicii gastronomice de calitate, într-un ambient plăcut, într-o locație aflată la intrare în Alba Iulia, drumul dinspre Sebeș, la doar 10 minute de mers cu mașina față de Cetatea Alba Carolina.

Astfel, aici se poate servi masa a la-carte sau pentru cei interesați de a sărbători un moment special, se poate transforma orice eveniment obișnuit într-unul spectaculos, de bună calitate și bun gust. Totodată, oaspeții cazați la pensiunea în cadrul căreia își desfășoară societatea activitatea de restaurant/catering pot servi masa la orice oră, detaliu de care se va ocupa personalul de specialitate angajat.

Restaurantul este spațios, amenajat în stil tradițional și vă va încânta cu cele mai delicioase preparate. În curtea interioară este amenajat și un grătar barbeque și o mică terasa, asta daca doriți să petreceți câteva clipe relaxante alături de prieteni. Plata poate fi efectuata și cu cardul, iar parcarea este gratuită.

Înființată de:  Ionela DĂNILĂ

Loc. Oarda Str. Biruintei 6, judet Alba

TRANSYLVANIA MOTO SPIRIT S.R.L.

Transylvania Moto Spirit SRL este o firmă specializată în organizarea activităților de agrement cu motociclete în pitorească zonă a Transilvaniei. Cu o pasiune pentru aventură și motociclism, echipa noastră entuziastă oferă idei de excursii palpitante și tururi de o zi pentru iubitorii de motociclete, care doresc să exploreze frumusețile naturale și cultura bogată a Transilvaniei.

Indiferent dacă sunteți un motociclist experimentat sau un începător entuziast, Transylvania Moto Spirit vă oferă o gamă largă de opțiuni de trasee, adaptate nivelului dumneavoastră de experiență și preferințelor. De la spectaculoasele șosele montane și serpentine, la satele tradiționale pitorești și cetățile medievale, veți descoperi peisaje deosebite și destinații fascinante în timpul călătoriilor noastre cu motocicleta.

Pentru confortul și siguranța dumneavoastră, Transylvania Moto Spirit vă pune la dispoziție echipamente de înaltă calitate, inclusiv motociclete bine întreținute și echipament de protecție adecvat. Echipa noastră prietenoasă și bine pregătită vă va ghida în fiecare etapă a călătoriei, oferindu-vă informații despre traseu, cultură și istorie locală, pentru a vă asigura o experiență memorabilă, în siguranță.

Descoperiți frumusețile Transilvaniei pe două roți alături de Transylvania Moto Spirit și experimentați libertatea și aventura de a călători cu motocicleta într-un mod unic și authentic.

Înființată de: Alexandra ROMAN

str. Tamasi Aron, Cluj-Napoca, Cluj, Romania

Telefon: 0755 821 801

E-Mail: transylvaniamotospirit@gmail.com