logo UE
sigla_guv_coroana_albastru
logo IS-2014-2020

Premiul publicului la Gala Tânărului Actor 2023 pentru echipa Les Chobeaux Theatre

Felicităm echipa Les Chobeaux Theatre, start-up finanțat în cadrul proiectului INNOTECH ”Antreprenori de viitor” pentru că s-a aflat pe lista laureaților GALEI TÂNĂRULUI ACTOR HOP 2023 – EDIȚIA A 26-A (30 august – 2 septembrie 2023).

Munca, talentul și curajul lor au fost răsplătite de public cu premiul Cea mai bună trupă de actori: SARA PONGRAC, ANDREI MĂRGINEANU, ANDREI PLEȘA, EDUARD CRUCIANU, RADU FĂRCANE, TUDOR MANEA și DENISA VRAJA pentru momentul „UNTITLED”, creație colectivă.

”Am ajuns înapoi la Cluj, după cele opt zile petrecute la Gala HOP – Gala Tânărului Actor, de unde ne întoarcem cu Premiul Publicului pentru cea mai bună trupă de actori. Pentru noi e foarte importantă părerea pe care publicul și-o face urmărindu-ne și încercăm ca în tot ceea ce facem, fie că e vorba de competiții sau de spectacole proprii să lucrăm pentru spectatori, să trimitem un mesaj, o idee. De aceea vă mulțumim pentru că ne-ați votat în număr atât de mare și fiecare vot ne face să prindem curaj și să vrem să continuăm ceea ce am început să facem prin acest teatru independent care a luat naștere anul trecut.” Andrei PLEȘA, fondator Les Chobeaux Theatre

Vă invităm să îi urmăriți și să le sprijiniți demersurile artistice!

Facebook

Instagram

Youtube